fbpx

FRI ENTRÉ

2021

  • Torsdag öppet kl. 12-18

  • Fredag öppet kl. 12-19

  • Lördag öppet kl. 10-16

För framtidens Kungälv

En kommun av Kungälvs storlek bör ha en mässa med regelbundna intervaller. Vi ser mässan som ett framtidstänk för Kungälv och dess invånare. Vi hoppas att mässan ska bli en minnesvärd upplevelse för alla inblandande och att detta ska bidra till en kungälvsanda som vi alla kan vara mycket stolta över.

RESTAURANG D&C

Dining & Cocktails
– kvalitet och närproducerad mat

Inom restaurang ställer man alltid höga krav på råvarans kvalitet. Restaurang D&C – Dining & Cocktails i Kungälv kommer även denna Kungälvsmässa 2021 att engagera sig på flera plan.  

Detta år kommer restaurangen att flytta ner till markplan för att möjliggöra ett bredare utbud med hög tillgänglighet och toppenservice. Dessutom kan ni förvänta er ett extra fokus på närproducerad mat med lokala leverantörer. Mycket av detta baseras på att restaurangägaren anser att det är viktigt att upprätthålla näringslivet på ett lokalt plan, men också för att kunna visa upp den fina kvalitét som finns lokalt.

Det kommer att serveras lokala delikatesser som du kan njuta av med gott samvete och det innebär kulinariska läckerheter utöver det vanliga. De baserar sina menyer på här- och närproducerad mat med de bästa råvarorna från lokala producenter, odlare och leverantörer.

Vi har även ett Musikcafé

På plan två kommer det att finnas ett musikcafé där det bl.a. kommer att serveras kaffe, bullar och hembakade kakor.