Så fungerar hemsidan

Så här navigerar DU

STARTSIDAN:
Här hittar man det mest aktuella både för utställare och besökare.

FÖRETAG:
Här hittar du all information du som utställare behöver inför bokning, priser, hyror, informationsmöten, skiss över monter med mera.

MÄSSAN 2018
Här hittar allmänheten den informationen de behöver för att kunna tillgodogöra sig mässbesöket så bra som möjligt. Här hittar även besökaren erbjudanden och vilka företag som ställer ut på Kungälvsmässan 2018

HISTORIK
Här har vi samlat information sedan mässan 2010. Här kan företag eller tidigare besökare hitta bilder eller film där de själva varit aktiva.

MEDIA
Under media hittar du Kungälvsmässans loggor ni kan ladda hem för att använda på era egna hemsidor eller Facebook med mera. Här kan utställaren skicka sin egen företagslogga eller erbjudanden.

KONTAKT:
Här ligger ett kontaktformulär som går till info@kungalvsmassan.se

Övrigt:

Utställare som använder formulär för att skicka loggor eller erbjudanden går till info@hemsidesupport.se. Det går givetvis utmärkt att skicka via mail.
Har ni frågor om loggor, hjälp med bildspel, erbjudanden eller er hemsida är ni också välkomna att höra av er till Hemsidesupport

Syftet med hemsidan

Hemsidan är en arbetssida för samtliga utställare men också en hemsida som skall tilltala besökare. Sidan är höginformativ och skall ge företagare all information. Gäster som besöker hemsidan skall tilltalas av de aktiviteter vi håller levande inom eventet Kungälvsmässan och känna att de är en del av Mässan redan på hemsidan.

Hemsidan är redan nu och kommer att vara högoptimerad med anledning av alla de kopplingar vi gör tillsammans på internet. Ju mer det gillas på Facebook, det kommer besökare till hemsidan, om alla sprider sina aktiviteter så gör detta att man kommer att hittas lättare på internet när besökare söker företag eller annan information om Kungälvsmässan. Givetvis når vi ut till fler besökare som vill komma till Kungälvsmässan 2018.